Новина детально
28 жовтня 2013 р.

Олег Залізний: «Хотілося б бачити кращу гру і підготовку збірної»

Наставник збірної України Олег Залізний прокоментував результат гри проти Німеччини (16:28).

«Не можна назвати цей результат позитивним чи негативним, але невелика доля зневіру присутня. Хотілося б бачити кращу гру і підготовку збірної. Але справа почасти не в гравцях або тренерському штабі. Тут потрібно говорити в цілому про стан речей у Федерації регбі країни, яке не в останню чергу вплинуло на результат. У цілому, якістю самої гри я задоволений, однак у гравців було дуже багато індивідуального браку. І тут потрібно враховувати, що такі помилки у збірних не виправляють, це повинні робити клуби. Максимум, що ми можемо зробити, це замість гравця, який не виконує на належному рівні функціональні обов'язки на полі, викликати іншого виконавця».

Також Олег Васильович пояснив, з чим була пов'язана зміна кікера.

«Олег Косарєв грав у фіналі чемпіонату України і проти Німеччини з травмованим голіностопом ударної ноги. Тому, щоб не посилювати травму гравця, на зборах напередодні матчу з Німеччиною удари по воротах тренував Максим Тюріков».

Перед грою зі Швецією в складі збірної України відбудеться ротація.

«Ми проведемо відеоаналіз минулої гри з Німеччиною, і я думаю, будуть певні зміни в складі. У всіх гравців бувають помилки, але в основному це індивідуальний шлюб регбістів, який за три дні виправити неможливо».

Матч Україна - Швеція відбудеться в суботу 2 листопада.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»