Новина детально
06 вересня 2013 р.

Владислав Булгаков: «Ми обрали правильний курс розвитку»

10 вересня у Литві стартує юніорський чемпіонат Європи в підгрупі «Схід», серед 17-річних гравців. Думкою про першого суперника збірної України - команді Росії, поділився голова Федерації регбі України Владислав Булгаков.

«Безумовно, Росія зараз випереджає нас у розвитку, як в дорослому регбі, так і на юніорському рівні. Вони витрачають набагато більшу кількість ресурсів на збірні команди, і це не може не відбиватися на якості гри і результаті. Тим не менш, ми теж робимо кроки в цьому напрямку. У нас вже другий рік функціонує молодіжна ліга, а також регулярно проводяться дитячо-юнацькі змагання. Звичайно, в майбутньому це дасть свої плоди, адже в спорті не буває все і відразу. Потрібно проявити терпіння і покроково розвиватися. Зараз боротися за перші місця в Литві нам буде складно, але ми обрали правильний курс розвитку і я думаю, надалі побачимо позитивні результати цієї роботи», - резюмував Владислав Євгенович. 

Зазначимо, що крім Росії в нашій підгрупі зіграють юніорські збірні Литви та Румунії.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха