Новина детально
11 липня 2022 р.

Булгаков Владислав Євгенович

Продовжуємо розповідати про керівників Федерації Регбі України.

Булгаков Владислав Євгенович наразі обіймає посаду першого віцепрезидента Федерації Регбі України.

Народився 6 квітня 1971 року в Німеччині в сім'ї військовослужбовця. З дитинства захоплювався різними видами спорту: дзюдо, бокс, волейбол, легка атлетика, поки в 1986 році не потрапив на тренування з регбі в Ташкенті, за місцем служби батька. Перший тренер Олег Галкін.

Після повернення до Одеси грав за одеські клуби «Політехнік», «Краян», «Кредо-63». У 1989-1990 роках залучався до юніорської збірної СРСР.

У 2003 році спільно з партнерами та друзями по команді, братами Моцман та братами Етнарович, під керівництвом Шелестовича Л.М., відродили РК «Кредо-63», який став чемпіоном України у 2007 році і є, відтоді, багаторазовим призером чемпіонатів та кубків України з регбі-15 та регбі-7.

З 2004-го розпочав діяльність у ФРУ як віцепрезидент, займався розвитком регбі-7.

З 2011 по 2014 роки був президентом ФРУ, а з 2014-го й досі обіймає посаду першого віцепрезидента ФРУ, а також президента Федерації регбі у м. Одеса.

Після початку війни Владислав Євгенович надавав допомогу волонтерським організаціям, а також постачав питну воду до військової частини ЗСУ, ТРО та м. Миколаїв.

«Після перемоги України у війні планую й надалі докладати зусиль для розвитку улюбленої гри як у своєму місті, так і в Україні!»

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції