Новина детально
04 жовтня 2022 р.

Дякуємо суддівському складу за злагоджену та чудово проведену роботу під час матчів Кубка України з регбі-7 серед чоловіків

Суддівський склад Кубка України з регбі-7 серед чоловіків:

- Тарасюк Тетяна

- Храмова Каріна

- Бовсуновський Борис

- Максюк Валерій

Головний суддя змагань - Олег Квасниця.

Хочемо зазначити, що всі судді, які обслуговували поєдинки, мають статус рефері міжнародної категорії й часто запрошуються Rugby Europe для роботи на офіційних європейських змаганнях.

Саме на рефері у грі найвища відповідальність, бо він єдина людина на полі, яка може виносити рішення. Всі гравці находяться під його контролем з того моменту, як вони зайшли на поле і до часу, як вийшли з нього.

До повномасштабної війни в Україні злагоджено працював напрямок розвитку регбійних суддів, який давав дуже гарну підготовку для тих, хто прагнув стати першокласним арбітром. Зараз ця діяльність на паузі, але ми віримо в те, що скоро відновиться повноцінна робота по всіх напрямах ФРУ.

Дякуємо суддівському складу за злагоджену та чудово проведену роботу та сподіваємось бачити українських арбітрів на європейських та українських змаганнях якомога частіше.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського