Новина детально
08 серпня 2021 р.

АНАТОЛІЮ МАКЄЄВУ – 80 років!

Сьогодні відзначає свій 80-річний ювілей один із засновників регбі в Україні Анатолій Олександрович МАКЄЄВ! Восени 1962 року Анатолій МАКЄЄВ, будучи студентом електроенергетичного факультету Київського політехнічного інституту, разом з друзями-ентузіастами створили першу в Україні регбійну команду - «Політехнік-1962».

Протягом 1962-1966 років брав участь у всіх турнірах з регбі, які проводилися в м. Києві та в Україні. Учасник Чемпіонату СРСР серед студентів, який проходив в серпні 1963 року в м. П'ятигорську. Це були перші офіційні всесоюзні змагання, в яких брала участь регбійна команда з України. Переможець Чемпіонату і Кубка м. Києва з регбі.

Після закінчення КПІ був направлений на роботу в м. Костянтинівка Донецької області, де створив три регбійні команди, які брали участь в Чемпіонатах України.

Тільки в минулому 2020 році вийшов на пенсію. Бере активну участь у ветеранському регбійному русі.

Федерація регбі України від щирого серця вітає Вас, Анатолій Олександрович, з Ювілеєм, бажає міцного здоров'я, сімейного благополуччя, удачі і довгих років життя!

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції