Новина детально
25 лютого 2023 р.

SIX NATIONS RUGBY ПРОДОВЖУЄ СТОЯТИ З НАРОДОМ УКРАЇНИ

Six Nations Rugby продовжить демонструвати свою непохитну єдність з народом України під час третього раунду цьогорічного Championship.

Під час кожного матчу цими вихідними, щоб відзначити рік після агресивного вторгнення росії в Україну, Six Nations Rugby та всі команди запрошуватимуть уболівальників відзначити урочисту подію хвилиною мовчання перед початком гри.

Минулого року всі шість союзів і федерацій разом із усією регбійною родиною висловили солідарність з народом України, а цього року до хвилин мовчання на стадіонах приєднаються повідомлення підтримки на знак поваги.

Регбі завжди було спортом для всіх, заснованим на чітких цінностях і принципах. Їх поділяє спільнота людей, гравців і вболівальників, які відмовляються залишатися осторонь перед обличчям дискримінації та у випадку вторгнення росії в Україну, актів насильства та переслідувань.

Сотні мільйонів уболівальників дивляться, як найкращі команди світу з регбі змагаються на найбільшому регбійному турнірі, Six Nations Rugby, разом зі своїми союзами та федераціями продовжуватимуть використовувати платформу своїх Чемпіонатів, щоб продемонструвати солідарність з Україною.

sixnationsrugby.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»