Новина детально
13 вересня 2013 р.

Олег Залізний: «З постійними учасниками Світової серії буде дуже складно»

Наставник збірної України прокоментував групу, в якій українській національній команді належить зіграти на заключному турі Гран-прі Європи з регбі-7 в Румунії. Нагадаємо, що суперниками «жовто-синіх» у першому раунді будуть збірні Росії, Франції, Іспанії, Шотландії та Німеччини.

«Ми поетапно підходимо до кожного суперника. У нас є історія взаємин з тією чи іншою командою , тому на різні збірні ми налаштовуємося по- різному. Щоб забезпечити собі участь у Гран-прі Європи на наступний рік, я ставлю перед командою завдання зайняти 4-е місце в групі. Для цього нам необхідно одержати як мінімум дві перемоги в групі. На першому етапі у Франції зважаючи на велику кількість травмованих, ми залучили молодих гравців , які покладених надій не виправдали. Тому цього разу будемо відштовхуватися від досвіду і умінь «ветеранів» команди».

«Для нас є зручні і незручні команди. У Ліоні по грі ми були сильнішими Німеччини, але нам не вистачило «холодної голови». Тим не менш, ми будемо на рівних боротися з усіма суперниками. Звичайно, з постійними учасниками Світової серії буде дуже складно. Ці збірні зробили великий крок вперед і зараз знаходяться в авангарді світового регбі. У таких команд професійні контракти з Федераціями, велика кількість зборів і ігрової практики по ходу сезону і ці гравці зосереджені на регбі -7. Ми будемо вибудовувати турнірну стратегію в ході змагань».

Нагадаємо, що вирішальний тур Гран-прі Європи з регбі-7 пройде 21-22 вересня у Бухаресті.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»