Новина детально
21 березня 2023 р.

Висловлюємо подяку представникам хорватської федерації регбі за організацію та проведення тренувальних зборів та матчів дивізіону «Trophy»

Готовність прийти на допомогу та максимальна приязність зі сторони хорватської федерації регбі зворушує.

Цим дописом ми хочемо висловити щиру подяку нашим друзям та партнерам - хорватській федерації регбі та окремо Veceslav Holjevac, генеральному секретарю хорватської федерації, Ivana Maras - помічнику генерального секретаря та Maro Sikic за організацію та проведення тренувальних зборів, а також офіційних матчів дивізіону «Trophy».

Через війну, проведення матчів на території України стало неможливим, тож всі функції по організації, логістиці та забезпеченню взяла на себе хорватська федерація Hrvatski ragbijaški savez.

Була виконана велика робота по забезпеченню збірних команд та суддівських бригад всім необхідним. Організаційні питання вирішувались швидко, а контролювання всіх процесів було на високому рівні!

ФРУ щиро дякує за безкоштовне надання стадіону для тренування національної збірної, а також для проведення матчу Україна - Швеція.

Дякуємо за організацію післяматчевої вечері для нашої команди.

У важкий для нашої країни час така допомога є дуже цінною.

Дякуємо Hrvatski ragbijaški savez Rugby Europe

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»