Новина детально
18 квітня 2023 р.

World Rugby погоджується на подальшу підтримку регбі в Україні

Про це повідомив Міністр молоді та спорту України, президент НОК України Вадим Гутцайт на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні разом із президентом Федерації регбі України Євгеном Баженковим відбулася розмова з головою Міжнародної федерації регбі сером Біллом Бомонтом. На зустрічі World Rugby підтвердив, що продовжуватиме всіляко підтримувати регбі в Україні та що фінансова допомога Федерації регбі України триватиме.

Представники Всесвітнього регбі ще раз підтвердили солідарність міжнародної федерації з усім українським народом у цей важкий час. Обидві сторони обговорили оновлену позицію Міжнародного олімпійського комітету щодо участі російських і білоруських спортсменів. Було зазначено, що ця нова позиція МОК стосується лише окремих спортсменів і не змінилася заборона на те, щоб ці країни були представлені в командних видах спорту. Президент Федерації регбі України Євген Баженков зазначив: «Ми вдячні серу Біллу Бомонту та World Rugby за постійну підтримку. Особливо хочемо подякувати регбійним клубам Великої Британії за надану можливість нашим регбістам тренуватися та брати участь у змаганнях та наданий притулок їхнім родинам».

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського