Новина детально
22 квітня 2023 р.

Регбі для всіх!

Учора, 21 квітня 2023 року, було підписано Меморандум між Президентом федерації регбі України - Євгеном Баженковим та Директором Всеукраїнського центру «Спорт для всіх» - Андрієм Ребриною.

Напрями співпраці:

- Просування принципів і цінностей спорту в Україні, створення способу життя, який базується на задоволенні від результатів фізичної активності, освітній та культурній складових спорту, соціальній відповідальності та повазі до універсальних фундаментальних етичних принципів, виховання у населення почуття патріотизму, толерантності тощо.

- Залучення широких верств населення до спортивного руху, гуманістичного, патріотичного і всебічного розвитку особистості, регулярних оздоровчих занять, масове охоплення жителів населених пунктів фізкультурно-оздоровчими заходами та іншими формами роботи, що мотивуватиме їх бути свідомими та активними громадянами.

- Формування у громадян свідомої потреби у руховій активності.

- Організація та проведення змагань, фестивалів, спортивних свят та інших заходів з метою розвитку спортивного руху, поширення ідей в спорті серед громадян України, оздоровлення, відпочинку та активного проведення дозвілля всіх вікових категорій населення, незалежно від їх соціального статусу.

- Проведення інформаційно-просвітницької роботи з популяризації та утвердження спортивного руху, здорового способу життя, підвищення рівня обізнаності з основ збереження здоров’я, сприяння формуванню відповідального ставлення до власного здоров’я громадян.

Це початок співпраці та розвитку масового регбі серед населення.

Державна установа «Всеукраїнський центр «Спорт для всіх»

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського