Новина детально
07 вересня 2022 р.

КРІСТІНА КАТІЛОВА: «ЖІНОЧА ЗБІРНА ОДЕСИ З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАЄ НА УЧАСТЬ У СУПЕРЛІЗІ»

Головна тренерка жіночої збірної Одеси Крістіна Катілова в інтерв’ю Rugby.od.ua прокоментувала ймовірну участь команди у чемпіонаті України з регбі-7 серед команд Суперліги, який, як ми вже повідомляли, Федерація регбі України планує провести у жовтні.

– Ні для кого не секрет, що жіноча збірна Одеси, незважаючи на війну та виїзд достатньої кількості дівчат за кордон, проводить регулярні тренування. І це при тому, що ми не знали, чи будуть в нас цього року якісь офіційні чи хоча б товариські турніри. Дівчатка дуже скучили за грою, за протистояннями, за емоціями, нам дуже не вистачало регбі, отже, ми дуже зраділи інформації щодо можливого проведення чемпіонату Україну в одному з західноукраїнських міст. Для нас це – додаткова мотивація, стимул набрати хорошу форму та захистити чемпіонський титул. Ми з нетерпінням чекаємо на участь у Суперлізі.

– Наскільки мені відомо, Федерація регбі України ще не вирішила, у якому форматі проводити турнір – в один чи у два етапи. За який варіант виступає збірна Одеси?
– Ми вважаємо, що доля медалей має вирішуватися цього року в один етап. Зараз, під час війни, певно, в усіх є фінансові проблеми, до того ж, ніхто не відміняв щоденну небезпеку через ракетні обстріли. Можливо, у західних регіонах України сигнали повітряної тривоги лунають набагато рідше, але нехай повірять мені на слово, виїжджати кілька разів пізно увечері на далекі відстані – це доволі нервово. Окрім того, у кожної регбістки кожної команди є якісь свої важливі справи – робота, навчання, рідні, яких не хочеться або не бажано залишати наодинці. Отже, ми вважаємо, що турнір має проводитися в один етап, в один виїзд. Сподіваюся, все вдасться, та ми зможемо захистити свій титул у конкурентній боротьбі.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха