Новина детально
08 червня 2023 р.

Регбі для дітей на Рівненщині

Відбулася зустріч представників Федерації Регбі Рівненської області Євгенія Голенка  та Володимира Радчика з вчителями фізичного виховання Городоцької ОТГ під час планового засідання методоб’єднання вчителів фізичного виховання Городоцької ОТГ.

Ціль зустрічі - методична та матеріальна допомога вчителям фізичного виховання ГОТГ в запровадженні модулю Регбі згідно програми НУШ на уроках фізичного виховання.

Було проведене обговорення методичних аспектів впровадження модулю регбі та передано вчителям сім регбійний м’ячів і комплект стрічок для зайнять з Регбі-5, обговорений термін запуску модуля з початку наступного навчального року та можливість заснування секції Регбі на базі перерахованих навчальних закладів у формі гурткової роботи та окремої секції в КСЗ ГОТГ.

Далі відбулася зустріч з головою Городоцької ОТГ Поліщуком Сергієм Васильовичем та очільником відділу освіти Городоцької ОТГ Грисюком Володимиром Миколаєвичем, під час якої досягнуто домовленостей про планування та організацію секції з Регбі на базі навчальних закладів ГОТГ та КСЗ ГОТГ, було обговорено виділення ставки тренера з Регбі та можливість переїзду кваліфікованого тренера Володимира Лисенка на територію ГОТГ для постійної роботи, який наразі є ВПО.

Були обговорені перспективи розвитку Регбі на території ГОТГ, яка займає лідерські позиції серед ОТГ в Україні, гарантії участі шкільних команд ГОТГ в Чемпіонатах України з Регбі та спільних змагань/тренувань з регбі з вихованцями Рівненської ДЮСШ-4, можливість в подальшому формування дорослого регбійного клубу.

Відео:

https://www.facebook.com/UkrRugby/videos/1734770506966831

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»