Новина детально
20 вересня 2023 р.

Відбулася зустріч Національної платформи доброчесності спорту зі спортивними федераціями

Мінмолодьспортом за підтримки Національного олімпійського комітету України та компанії  «FAVBET» було організовано зустріч Національної платформи доброчесності спорту з представниками федерацій з ігрових видів спорту. 

Нагадаємо, що міжвідомча робоча група «Національна платформа доброчесності спорту» створена у контексті виконання положень Конвенції Ради Європи проти маніпулювання спортивними змаганнями за координації Мінмолодьспорту та участі представників державних органів, спортивних організацій та приватного сектору.

Секретар міжвідомчої робочої групи Наталія Радчук презентувала діяльність Національної платформи доброчесності спорту та її веб-сайт (http://fairsport.gov.ua).

Було представлено перші результати роботи та статистика опрацьованих міжвідомчою робочою групою повідомлень про маніпулювання спортивними змаганнями, а також поінформовано про проведені та заплановані заходи з підвищення обізнаності представників спортивного руху про небезпеку маніпулювання спортивними змаганнями та їх наслідки.

Під час семінару відбулась жвава дискусія за участю представників національних федерацій з ігрових видів спорту та представників Національної платформи. Розглядались випадки порушень доброчесності у спорті, механізми протидії маніпулюванням спортивними змаганнями у спортивних організаціях, обговорювалися кращі міжнародні та національні практики запобігання протиправного впливу на хід спортивних змагань. 

Національна платформа доброчесності спорту продовжить практику проведення заходів та зустрічей з федераціями з видів спорту, менеджментом спортивних клубів задля формування в Україні потужної спільноти, яка стоїть на захисті доброчесності спорту.

mms.gov.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського