Новина детально
13 вересня 2023 р.

ФРУ оголошує конкурс на заміщення посад тренерів національних юніорських збірних команд України з регбі-7 (жінки, чоловіки)

Федерація регбі України оголошує конкурс на заміщення посади тренера національної юніорської збірної команди України з регбі-7 (жінки), тренера національної юніорської збірної команди України з регбі-7 (чоловіки)

До участі у конкурсі допускаються фахівці, які надали такі документи:

1. заяву на ім’я голови конкурсної комісії про учать у конкурсі;(особисто, від руки);

2. копії документів про освіту;

3. копію першої та другої сторінки паспорта громадянина України;

4. біографічну довідку та відомості про досягнення (вказати спортивні досягнення, стаж роботи за фахом, кого підготували до міжнародних змагань, актуальний досвід роботи у регбі-7, зокрема з командами відповідної вікової категорії);

5. додаткову інформацію стосовно освіти, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації, наукові публікації);

6. проект Програми підготовки відповідної національної збірної команди України з регбі-7 до офіційних міжнародних змагань відповідного рівня.

Документи приймаються до 20 вересня 2023 року.

Подані заявки розглядатимуться до 25 вересня 2023 року.

Просимо врахувати, що посада головного тренера передбачає розробку планів підготовки національної збірної команди, готовність до роз’їздів в команди по регіонам для аналізу стану підготовки гравців, практичної  роботи з гравцями і тренерами на місцях та взаємодію з головою Тренерського комітету щодо планування та аналізу роботи.

Наказ «Про затвердження складу конкурсної комісії з відбору кандидатів на заміщення посад головних тренерів національних юніорських збірних команд з регбі-7» (завантажити)

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції