Новина детально
12 квітня 2024 р.

В Черкасах та Смілі, невпинно розвивається дитяче регбі

Наближається до завершення Учнівська ліга з регбі-5 "Здорова Україна", яка складається з п'яти етапів: «Ліга дружніх», «Ліга сміливих», «Перша ліга», «Вища ліга» та «Супер ліга».

У рамках Нової Української Школи, після введення в програму навчального модуля з дитячого регбі-5, у Черкасах було проведено два навчальні семінари, для вчителів фізичної культури.

Майже в кожній школі Черкас, гравцями регбійної команди МСК "Дніпро", були організовані майстер-класи та проведені перші етапи “Ліги дружніх” з регбі-5.

Восени та взимку, в різних районах міста, відбувся другий етап “Ліги сміливих” з регбі-5. В цьому етапі взяли участь 16 команд з 8 навчальних закладів.

А вже наприкінці квітня, на центральному стадіоні "Черкаси-Арена", планується проведення Фестивалю "Вищої ліги" з регбі-5, в якому візьмуть участь команди з навчальних закладів міста та області.

Завдяки Федерації регбі України, школи міста Черкаси, були забезпечені м'ячами та ігровим інвентарем, для проведення уроків фізичної культури за ігровою методикою регбі-5.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції