Новина детально
24 травня 2023 р.

Відбувся третій етап фізкультурно-оздоровчого заходу «Учнівська ліга «Здорова Україна» «Перша ліга»

24 травня 2023 року на базі Фастівського академічного ліцею № 2 відбувся третій етап фізкультурно-оздоровчого заходу «Учнівська ліга «Здорова Україна» «Перша ліга» серед команд закладів загальної середньої освіти Фастівської міської територіальної громади.

У заході взяли участь Фастівський ліцей № 1, Фастівський академічний ліцей № 2, Фастівський ліцей №4, Борівський академічний ліцей.

З метою закріплення і вдосконалення компетентностей, знань, вмінь та навичок спрямованих на формування здорового, активного способу життя і здорових звичок щоденної рухової активності та гармонійного фізичного розвитку особистості і її соціалізації; мотивації учнівської молоді до здорового та активного способу життя, команди вищезгаданих закладів змагалися у таких видах активностей:

- Регбі-5

- Доджбол

- Малюкбол

Усі учасники отримали задоволення від ігор, адже змогли проявити свої спортивні здібності, командну співпрацю, чим підкреслили значення здорового та активного способу життя!

Також переможці «Першої ліги» у видах активностей - Борівський академічний ліцей та Академічний ліцей № 2, представлятимуть громаду у іграх «Вищої ліги».

КЗ ФМР "Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського