Новина детально
14 липня 2021 р.

Оксана Никоряк: «У нас є всі шанси закріпитися у вищому дивізіоні»

Rugger.info поспілкувався з капітаном жіночої збірної України з регбі-7 про перемогу в дивізіоні «Трофі», реванш в матчі з Чехією і шанси закріпитися в еліті.

Вітаємо з перемогою. Які були емоції від перемоги?

- Дякую! Емоції радості, передчуття завоювання кубку. Дуже складно пояснити словами, це потрібно відчути.

Відзначали якось?

- Як такого бенкету не було. Командою посиділи, відсвяткували, потанцювали ...

Перший тур в Загребі збірна України завершила на другому місці. Які корективи вніс тренерський штаб перед другим раундом в Будапешті?

- Як таких змін не було. В основному провели роботу над об'єднанням команди, виправленням помилок, допущених в іграх і, звісно, над індивідуальним захистом.

За рахунок чого вдалося взяти реванш у Чехії?

- В першу чергу було велике бажання перемогти, тому що перший тур програли їм у фіналі з дуже малою різницею в рахунку (12:7). Також важливе значення мала підтримка рідних і близьких людей, які дивилися пряму трансляцію турніру. Ми відчували, що за нас вболівали, тому дуже не хотілося підводити і глядачів і, в першу чергу, себе.

Але також на груповому етапі була поразка від Швеції (10:0) ...

- У першому турі ми дуже добре проти них виступили, обіграли 38:7, напевно, подумали, що буде легко і в цей раз. Але, на жаль, як-то кажуть, не можна недооцінювати суперника. Розслабилися, в підсумку програли.

У 2019 му році збірна України вже поверталася в елітний дивізіон ЧЄ, але тоді програла всі матчі. На ваш погляд, нинішній склад команди здатний вирішувати завдання збереження прописки в еліті? Якщо так, то що для цього потрібно зробити, щоб належним чином підготуватися?

- У нас є всі шанси закріпитися у вищому дивізіоні, але для цього потрібно працювати над собою. Збільшувати кількість ігрової практики не тільки командної, але й індивідуальної. Працювати над фізичними якостями, і в першу чергу залишатися командою, єдиним цілим.

rugger.info

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції