Новина детально
28 липня 2021 р.

Регбіст Олександр Бихов нагороджений грамотою за вагомий особистий внесок у боротьбу зі злочинністю та активну громадську позицію!

Сьогодні вихованець Академії регбі Харківської області, гравець СДЮСШОР «Динамо» Олександр Бихов був нагороджений грамотою за вагомий особистий внесок у боротьбу зі злочинністю та активну громадську позицію.

Нагородження провів заступник начальника ГУНП в Харківській області - начальник слідчого управління полковник поліції Сергій Анатолійович Чиж.

4 квітня цього року Олександр Бихов і його товариш Сергій Новичков стали свідками злочину. Злочинець завдав потерпілому ножові поранення і спробував позбутися тіла, скинувши його в болото. Хлопці не тільки не дали злочинцю можливості закінчити розпочате, але і своєчасно викликали швидку, що дозволило медикам врятувати життя людині. Також, завдяки їх показам, злочинець був затриманий співробітниками поліції і взятий під варту.

Україна пишається вихованцем Академії регбі Харківської області Олександром Биховим!

Академія регбі Харківської області

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції