Новина детально
04 січня 2021 р.

Олександр Мігунов, Олег Квасниця та Вадим Сівак – в ТОП-20 спортсменів та тренерів м. Хмельницького в 2020 році!

Впродовж 2021 року вони отримуватимуть грошову винагороду за вагомі спортивні здобутки у 2020 році.

Незважаючи на складний 2020 рік, карантинні обмеження через COVID-19, хмельницькі спортсмени брали участь у змаганнях всеукраїнського і міжнародного рівня, на яких досягали високих спортивних результатів.

Відповідно до рішення 2-ї чергової сесії Хмельницької міської ради, яка відбулася 23 грудня, збільшено кількість персональних премій міського голови, з п’ятнадцяти до двадцяти, кращим тренерам міста, вихованці яких представляють Хмельницький на всеукраїнських і міжнародних змаганнях та досягли високих спортивних результатів.

Виконавчий комітет на черговому засіданні ухвалив рішення про призначення стипендії міського голови та персональних премій у 2021 році двадцятьом кращим спортсменам і тренерам міста Хмельницького.

За підсумками 2020 року визначили найкращу двадцятку спортсменів-стипендіатів, серед яких і гравець чоловічих національних збірних команд України з регбі-15 та регбі-7 Сівак Вадим.

У 20-ку найкращих тренерів увійшли головний тренер жіночої національної збірної України з регбі-7 Мігунов Олександр Володимирович та тренер чоловічої національної збірної України з регбі-15, РК «Поділля» та «Еволюшн Севенс» Квасниця Олег Михайлович.

Вітаємо спортсменів і тренерів із заслуженим визнанням!

khm.gov.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха