Новина детально
02 вересня 2021 р.

РЕГБІЙНИЙ ПЕРШИЙ ДЗВОНИК! (ФОТО)

1 вересня в День знань у всіх учбових закладах традиційно проходить Свято першого дзвоника.

А в спеціалізованій загальноосвітній школі-інтернаті №18 м. Києва (директор ФЕДОСЄЄВА Наталія Юріївна) перший дзвоник відбувся у фізкультурно-спортивному стилі.

У спортивній залі вишикувалися старшокласники разом з викладачами фізкультури. До них завітали радник президента Федерації регбі України Олександр СВЕРТОКА та президент Фонду розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні Леонід ДЕЙНЕКО.

Теплі слова привітання з початком навчального року та побажання міцного здоров’я і успіхів у навчанні виголосив Леонід ДЕЙНЕКО.

Від Посольства Франції в Україні та від UKRSIBBANKу школярі отримали подарунки – красиві футболки із символікою школи, а від Федерації регбі України – регбійні м’ячі та спеціальні стрічки для тренувань та проведення ігор з регбі-5.

Після нагородження для дітей було проведено невеликий майстер-клас.

До речі, регбійна команда школи-інтернату вже неодноразово брала участь у різних юнацьких змаганнях, а зараз наполегливо готується до міжнародного турніру «Кубок Посла Франції в Україні з регбі».

Побажаємо школярам подальших перемог за шкільними партами та на регбійних полях!

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»