Новина детально
11 червня 2018 р.

Денис Давидов: «Я був натхненний ідеєю, аби наше місто побачило якомога більше людей з інших країн»

23-24 червня в Дніпрі пройде перший тур чемпіонату Європи з регбі-7 серед жінок.

Денис Давидов (президент Федерації регбі в Дніпропетровській області):

«10 днів і перший літак привезе до нашого міста першу команду на міжнародний турнір «Чемпіонат Європи з Регбі-7 серед жінок». У такий ж теплий ранок перші міжнародні спортсмени побачать наше прекрасне місто.

Коли я брав цей турнір, я був натхненний ідеєю, аби наше місто побачило якомога більше людей з інших країн. Я хотів довести, що наше місто це і є «Спортивна столиця», і, знаєте, у мене це вийшло.

Хочу сказати спасибі всьому Управлінню молоді та спорту Дніпропетровської обласної адміністрації в особі Олександра Пшеничникова за сприяння, губернатору Резниченко Валентину Михайловичу за його підтримку спорту в Дніпропетровській області, голові Обласної ради Глібу Пригунову, що він завжди на передовій, коли потрібно допомагати спорту і просуванню бренду Дніпропетровської області в Світі.

Також хочу сказати спасибі міському голові Дніпра Борису Філатову за те, що так мудро керує нашим містом, і що нам функціонерам хочеться просувати ім'я Дніпра в Світ. Ми гідно покажемо Дніпро з усіх боків нашим міжнародним партнерам, а буде їх немало - мінімум 200 людей із Латвії, Румунії, Швейцарії, Голландії, Угорщині, Фінляндії, Швеції, Норвегії, Чехії, Австрії, Франції (інспектор матчу) і збірної Ізраїлю. Сподіваємося, ці люди в свої країни понесуть позитив і професіоналізм нашого вміння проводити міжнародні турніри.

Ще хочу сказати спасибі Управлінню спорту Дніпровської міської ради та особисто начальнику Олександру Осипову за його допомогу в важких питаннях. І заступнику мера м. Дніпро Олександру Шикуленко.

Але більше всіх я б хотів сказати спасибі регбійному братству, Федерації Регбі України, яка поставила чемпіонат Європи пріоритетом в країні і все зробила, аби турнір відбувся, і всі змогли приїхати. За те, що не кинули в скрутну хвилину і навіть відмовилися від особистих амбіцій для загального результату. І всі приїдуть 23-24 червня підтримати нас в нашому починанні. І, звісно, величезне спасибі РК «Дніпро» за їх допомогу і щоденні питання, чим допомогти і як. Дякую друзі, без Вас ми б не впоралися.

Тож турніру бути. Так, трішки змінюється концепція. Так, не все вийшло, але це я ставлю в провину самому собі. За свою недостатню підготовленість, за свої іноді неправильні рішення, за свою невиважену позицію за своїми можливостями. Але про себе скажу 25 червня.

Я сподіваюся, що б не сталося, збірна України посяде перше місце, і ми переможемо. В цьому я не сумніваюся.

Тож всі на Регбі 23-24 червня 2018 року, з 10:00 ми чекаємо Вас на стадіоні «Метеор». Сергій Муха робить все можливе, що б європейським партнерам було у нас комфортно, і було про що розповісти».

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського