Новина детально
24 вересня 2021 р.

В Україні стартував Європейський тиждень #BeActive

23 вересня всі країни Старого світу дали старт Європейському тижню спорту (ЄТС), який був започаткований за ініціативи Європейської комісії задля популяризації спорту та фізичної активності на континенті.

Починаючи з 2015 року до нього долучилися понад 71 мільйон людей з 42 країн.

У нашій країні вже третій рік поспіль координатором цієї спортивної події виступає Національний олімпійський комітет України,  який разом з амбасадорами ЄТС - іменитими медалістами Олімпійських ігор - президентом НОК України Сергієм Бубкою, Оленою Говоровою, Ольгою Саладухою, Наталією Добринською та  Анастасією Коженковою, ініціює різноманітні активності, що спонукають людей до здорового способу життя – бути активними та спортивними.

Як і минулого року, протягом кількох тижнів у навчальних закладах, на відкритих майданчиках та стадіонах, на сторінках соціальних мереж, проходитимуть активності всеукраїнського проєкту «Олімпійський урок #BeActive», під час яких можна буде  не лише дізнатися про спорт, а й спробувати себе в різних видах разом з відомими олімпійцями.

Завдяки провідним спортсменам країни учасники матимуть нагоду ввести девіз Європейського тижня спорту – «Будь активним #BeActive» у своє повсякденне життя.

Адже бути активним - це набагато більше, ніж щодня робити вправи та тренуватися, щоб залишатися у формі. Бути активним означає бути відданим собі, рішучим і мотивованим продовжувати навчання на регулярній основі.

noc-ukr.org

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»