Новина детально
31 жовтня 2021 р.

Хто ти, майбутній олімпієць?

30 жовтня на столичному стадіоні «Спартак» відбувся дитячо-юнацький турнір «Хто ти, майбутній олімпієць». Організаторами цього регбійного свята виступили Київська міська федерація регбі, Київське міське ФСТ «Україна» за підтримки Фонду розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні, Київського міського відділення НОК України та Посольства Франції в Україні.

У турнірі взяли участь більш ніж сімдесят п’ять дітей регбійних команд всіх вікових груп СДЮШОР «Авіатор». Чудова погода допомогла юним регбістам показати високу майстерність та жагу до перемоги.

По закінченню змагань всі команди були нагороджені Кубками, солодощами, а гравці – медалями та призами від Київського міського відділення НОК України.

Кращими гравцями були визнані Ганна КРАСНОЩЕК, Анастасія КАЛІШ, Андрій КУШНЕРОВ, Михайло СТАЗІЛОВ, Кирило КОВАЛЬ, яких нагородили пам’ятними медалями, цінними подарунками від Посольства Франції в Україні та UKRSIBBANKу.

Наймолодші учасники змагань, 7-річні Кирило ДОВГОПОЛЮК та Катерина ЄВЧЕНКО також отримали цікаві та корисні дарунки від партнерів і організаторів турніру.

Київська міська федерація регбі, Фонд розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні та Посольство Франції в Україні визначили та нагородили ексклюзивними подарунками та відзнакою найтехнічнішого регбіста змагань – Ярослава КАТЮХУ.

Під оплески регбістів, їх батьків, гостей і вболівальників медалі були вручені тренерам та арбітрам турніру.

За доброю регбійною традицією для дітей було організовано 3-й тайм з гарячою, запашною кашею та чаєм.

Бажаємо юним регбістам міцного здоров’я, успіхів у навчанні та перемог на регбійних полях!

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції