Новина детально
08 січня 2024 р.

Марина ОКОЛЬНИЧА: «У БІЛГОРОДІ-ДНІСТРОВСЬКОМУ МОЖНА ПОБУДУВАТИ ПОТУЖНИЙ ШКІЛЬНИЙ РЕГБІЙНИЙ ПРОЄКТ»

Минулої п’ятниці у Білгороді-Дністровському відбувся семінар-практикум з регбі-5 та регбі-7. Після його завершення керівниця Дитячої регбійної ліги Одеси Марина Окольнича розповіла про перспективи розвитку регбі в цьому місті та сусідніх населених пунктах.

– Семінар пройшов у чудовій атмосфері, усім усе сподобалося, викладачі були дуже зацікавлені у регбі-5 та спрощеній версії регбі-7. Скажу, що якби ми отримали підтримку керівництва Білгорода-Дністровського, гадаю, ми б могли запустити у цьому місті потужний регбійний проєкт для школярів. Для цього там є усе: достатня кількість навчальних закладів із необхідною інфраструктурою, багато школярів, завзяті та амбітні викладачі, з якими ми познайомилися під час проведення семінару-практикуму. Окрім того, ми можемо потенційно говорити не лише про безконтактне регбі-5 та спрощену форму регбі-7 для школярів, а й про створення регбійної секції з регбі-7. Наш наступний семінар ми плануємо провести вже саме у форматі більш детального ознайомлення із регбі-7, бо на уроках фізкультури у регбі-7 грати неможливо і нерозумно – є своя специфіка.

Окрім того, цього січня ми плануємо провести семінари-майстеркласи ще у кількох населених пунктах Одеської області. На жаль, в Одесі все ще не дозволено офіційно працювати з нашим проєктом Дитячої регбійної ліги, проводити змагання з регбі-5, а от в області з цим, на щастя, простіше.  Отже, працюємо далі, залучаємо нові населені пункти, навчальні заклади та викладачів до нашої улюбленої гри з овальним м’ячем.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»