Новина детально
22 березня 2022 р.

Так не повинно бути! Благодійний марафон на підтримку України! (ВІДЕО)

Маша Єфросініна з командою телеканалу 1+1 та Atlas Weekend розпочали роботу над наймасштабнішим міжнародним благодійним марафоном на підтримку України!

Генеральна його ціль - достукатися до верхівок всіх держав та переконати закрити небо! Але не менш важливою метою цього марафону є привертання все більшої і більшої уваги світу до того, що у них всіх під боком терористично знищують цивілізовану, молоду та красиву націю!!!

Так не повинно бути! Не може світ бути в спокої, поки дітей та людей в Україні розриває на шматки від вибухів бомб, поки вони гинуть в окупації та під уламками будівель!!

Ми закликаємо всіх, хто може бути корисним у виробництві цього великого дійства, сконтактувати за вказаними у відео номерами та приєднуватись до великої справи!

Вже понад 20 країн заявили про трансляцію марафону на своїх телеканалах; інші подробиці, імена залучених артистів тощо, буду повідомляти згодом. А поки нам потрібна підтримка як репостами, так і партнерами!

СЛАВА УКРАЇНІ 🇺🇦

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського