Новина детально
08 грудня 2020 р.

Проєкт розпорядження КМУ «Про затвердження плану заходів на 2021-2022 роки щодо реалізації 1-го етапу Стратегії фізичної культури і спорту»

Міністерство молоді та спорту України пропонує для громадського обговорення проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану заходів на 2021-2022 роки щодо реалізації першого етапу Стратегії фізичної культури і спорту на період до 2028 року».

Проєктом Плану передбачено запровадження нових підходів до формування та реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту з використанням цифрових технологій, що поєднують вітчизняний досвід спортивної школи з практикою діяльності міжнародних державних та громадських інституцій у зазначеній сфері, зокрема:

- посилення автономії спортивних федерацій;

- підвищення ролі центральних та місцевих органів виконавчої влади у формуванні та реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту;

- спрямування зусиль на розвиток масового спорту і сприяння зміні поведінкової моделі населення у занятті фізичною культурою і спортом.

Проєктом Плану визначаються конкретні заходи з реалізації завдань Стратегії, відповідальні за їх реалізацію, індикативні показники, спрямовані на досягнення відповідного результату та визначені строки виконання відповідних завдань.

Детальніше: http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/53865

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»