Новина детально
18 червня 2022 р.

КОМАНДИ ОДЕСЬКИХ РЕГБІЙНИХ ШКІЛ ПРОВЕЛИ ДОВГООЧІКУВАНІ ТРЕНУВАЛЬНІ МАТЧІ

Сьогодні на одеському стадіоні «Академія Спорту» відбулася довгоочікувана для юних регбістів подія – вони вперше за часи повномасштабної війни в Україні отримали можливість зіграти тренувальні матчі проти своїх друзів-суперників з одеських шкіл «Анатра», ОДЮСШ та «Лідерс».

Команди трьох вікових категорій (U-12, U-15, U-17) провели загалом вісім спарингів. Старші та середні грали в регбі-7, молодші – згідно зі своїм Регламентом поперек поля.

Матчі були дуже корисними для тренерів команд, оскільки у них тепер є багато інформації щодо готовності тих чи інших гравців до ігор.

Ясна річ, усі команди тимчасово втратили велику кількість регбістів, які знаходяться поза Одесою чи поза Україною, хтось з юних вихованців одеських шкіл активно підтримував фізичну форму до поновлення тренувального процесу, а хтось байдикував. Втім, все це зрозуміло та логічно, тому результати матчів ніхто не фіксував. Важливо те, що цей день тренувальних ігор хоча б на кілька годин повернув усіх у мирні часи, діти та юнакі награлися, додаткову практику отримали судді, яким її так не вистачало за ці майже чотири місяці.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»