Новина детально
04 лютого 2024 р.

В ОДЕСІ ВІДБУВСЯ ПЕРШИЙ У НОВОМУ РОЦІ ФЕСТИВАЛЬ РЕГБІ

Сьогодні на стадіоні «Академія Спорту» відбувся перший у 2024 році фестиваль регбі. Участь у заході, який організували Федерація регбі Одеської області та Одеська регбійна спілка, взяли команди різних вікових категорій – представники та представниці одеських ОДЮСШ, «Лідерс» та «Анатра», а також вихованці і вихованки КДЮСШ «Авангард», юні школярі з команди «Еммануїл Ксантос», миколаївська «Вітовка» та збірна ветеранів одеського регбі «Одеське регбійне братство».

Попри те, що це були перші у новому році матчі для більшості учасників фестивалю, команди вікових категорії «до 10 років», до «12 років» та «до 14 років» продемонстрували непогану фізичну форму, гравці діяли на полі з величезним бажанням і ентузіазмом, що вже казати про старших – колективи, складені з регбістів категорії «до 18 років» та ветеранів, у яких на регбійному полі завжди очі горять більше, ніж у молоді.

Чудова одеська погода дозволила провести усі заплановані поєдинки. Наступної неділі, можливо, буде організовано ще один подібний фестиваль.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського