Новина детально
22 липня 2022 р.

Регбісти Донеччини взяли участь в урочистій церемонії підняття Прапору України та Олімпійського прапору з нагоди відкриття ЄЮОФ

Регбісти Донеччини взяли участь в урочистій церемонії підняття Прапору України та Олімпійського прапору з нагоди відкриття XVІ літнього Олімпійського фестивалю.

24 липня 2022 року у Банській Бистриці (Словаччина) стартує XVІ літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль (ЄЮОФ). Попри надскладну ситуацію, в якій перебуває наша країна, синьо-жовтий прапор також майорітиме на цих престижних молодіжних континентальних стартах. У Словаччині українська юнацька збірна буде представлена 46-ма спортсменами.

Заснований у 1990 році за ініціативи президента Міжнародного Олімпійського Комітету Жака Рогге, Європейський юнацький Олімпійський фестиваль є одним із найпрестижніших змагань Європи для юних спортсменів.

Представники України під егідою Національного олімпійського комітету беруть участь з 1993 року. Відтоді юними олімпійцями здобуто 223 медалі – 68 золотих, 80 срібних та 74 бронзових нагород.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції