Новина детально
10 вересня 2019 р.

Дмитро ФЕДИШИН: «Ми чітко і спокійно рухаємося до медалей Суперліги»

Після важкої, але впевненої перемоги над хмельницьким «Поділлям» в матчі першого туру другого кола української Суперліги з регбі-15 з журналістами поспілкувався наставник «КРЕДО-1963» Дмитро Федишин.

- Дмитре Олександровичу, перше коло ваша команда завершувала протистоянням з хмельницьким «Поділлям». Сьогодні грою з тим же «Поділлям» ви почали друге коло. З огляду на те, що ви вже знали, як грає хмельницька команда, чи були якісь зміни в тренувальному процесі?

- Ні, скажу відверто, що ми до цієї гри готувалися точно так же, як і до інших, так би мовити, «в штатному режимі». Спеціально нічого в тренувальний процес не додавали, нічого не змінювали. Всі знали, що ця гра для нас була дуже важливою, в ній вирішувалося наша перевага над «Поділлям», яке згодом має привести нашу команду до срібних медалей.

- Що, на вашу думку, стало ключовим фактором в сьогоднішній перемозі над головним конкурентом в боротьбі за «срібло»?

- Наш успіх сьогодні був в сильних нападаючих, які перештовхували «сутичку» і добре організовували свої «коридори». У відкритій же грі ми почали діяти більш активно і ефективно вже в другому таймі. Свідченням тому є блискучі спроби в кінцівці гри від Микити Петрова і Дениса Матківського.

- У грі з прямим конкурентом в боротьбі за друге місце «КРЕДО-63» сьогодні не пропустив жодної спроби. І це при тому, що в складі «Поділля» є «реактивний» Вадим Сивак і ще кілька прекрасних регбістів, які приносять команді перемоги. Чи робили ви акцент на персональній грі з Сивак або ким-небудь ще з команди-суперниці?

- Не дивлячись на те, що у «Поділля» є цілий ряд класних гравців, серед яких хотілося б відзначити, наприклад, Шуляка, Шакуру та згаданого вами Сивака, ми не робили акцент на тому, щоб індивідуально стримувати будь-кого з них. Ми робили акцент на тому, щоб максимально дисципліновано діяти в захисті, щоб у нас виходила чітка лінія захисту. Очевидно, це і зіграло ключову роль в тому, що ми не дозволили «Поділлю» занести жодної спроби. Таким чином, ми чітко і спокійно йдемо до «срібла» Суперліги, що не може не радувати.

- З огляду на те, що «КРЕДО» двічі обіграв «Поділля», відірвавшись від нього в турнірній таблиці на солідну відстань, які завдання будете ставити перед своїми підопічними в іграх, що залишилися?

- Звичайно ж, хотілося б, щоб ніхто не розслаблявся, щоб ми допрацювали наш цикл в такому ж режимі. Я чекаю від хлопців того, щоб вони демонстрували в іграх, що залишили такий же настрій, таке ж бажання грати і перемагати.

- Розкажіть про найближчі матчі своєї команди. Вже є точні дати і час початку наступних ігор?

- Так, в найближчу суботу, 14 вересня, ми у Львові зустрічаємося з місцевим «Соколом», а потім двічі приймаємо суперників з Києва на «Спартаку» в Одесі. Так, з «Антаресом» ми зустрічаємося в суботу, 21 вересня о 12:00, а з «Політехніком» - у неділю, 29 вересня, орієнтовно - теж о 12:00.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»