Новина детально
05 жовтня 2022 р.

Марина КИШМАР: «Жіноча збірна Одеси готова захищати титул найсильнішої команди України»

Найближчої неділі у Львові відбудеться чемпіонат України з регбі-7 серед команд жіночої Суперліги. Однією з останніх до турніру приєдналася жіноча збірна Одеси – діючий чемпіон та володар Кубка України.

Перед поїздкою до Львова Rugby.od.ua поспілкувався з тренеркою команди – Мариною Кишмар.

– Марино Валентинівно, вже цього тижня відбудеться довгоочікувана подія – у Львові буде розіграно медалі жіночої Суперліги з регбі-7. Розкажіть нам про майбутніх суперниць та схему розіграшу турніру…
– Участь у Суперлізі цього року візьмуть п’ять команд: окрім жіночої збірної Одеси – представниці Київа, Львова, Кременця та Івано-Франківська. Гратимемо за коловою схемою – кожна з кожною.

– Жіноча збірна Одеси володіє чемпіонським титулом. А чи готова команда захистити його у Львові?
– Звичайно, збірна Одеси готова захищати титул найкращої команди України. Весь цей час ми намагалися тренуватися, готуватися до можливого чемпіонату України. Так, говорити про якусь стабільність та оптимальну форму не варто, адже усі дівчатка по-різному брали участь у тренувальному процесі – хтось більше, хтось менше – через роботу, навчання, хтось виїжджав з України, хтось, навпаки, повернувся. Тренувалися тоді, коли мали час та можливість. Сподіваюся, дівчата зроблять усе для загального успіху.

– До речі, як справи зі складом? Є кадрові проблеми через повномасштабну війну в Україні, адже багато хто виїхав за кордон…
– Не буду приховувати: багатьох гравчинь немає, як досвідчених, так і «молоді», а вони достатньо серйозно зіграні між собою, багато виступали разом минулого сезону. Зважаючи на попередні турніри, можна було цілком розраховувати на використання вже відомих схем та комбінацій, а зараз багато чого доводиться робити наново. Втім, дехто має приїхати з-за кордону до Львова та допомогти нам у захисті чемпіонського титулу. Отже, все добре, з нетерпінням чекаємо на матчі Суперліги.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського