Новина детально
14 грудня 2022 р.

Співпраця НОК України та фізкультурно-спортивних товариств продовжиться

13 грудня президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт провів зустріч із керівниками фізкультурно-спортивних товариств. Основною темою для обговорення стало питання поглиблення співпраці між НОК України та товариствами.

Керівники товариств  поінформували учасників заходу про стан справ у організаціях та про заходи, які вдалося реалізувати протягом року для збереження людського та спортивного потенціалу,  висловили своє бачення щодо подальшої співпраці.

Під час зустрічі були також обговорені питання збереження та відновлення пошкодженої спортивної інфраструктури, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, тренувальної та змагальної діяльності українських атлетів, проведення заходів спортивно-масового характеру тощо.

Примітно, що навіть в умовах воєнного стану фізкультурно-спортивним товариствам вдалось у 2022 році забезпечити проведення заходів, спрямованих на популяризацію олімпійського руху, таких як «Хто ти, майбутній олімпієць?», спортивних змагань серед команд сільських, селищних об’єднаних територіальних громад, Всеукраїнських спортивно-масових змагань серед школярів Cool games, спортивно-пізнавальних заходів ФСТ «Динамо» України з нагоди Міжнародного дня захисту дітей тощо. Товариства підтримували і проведення у регіонах заходів НОК та його регіональних відділень: «Олімпійського уроку», «Олімпійського дня», «Олімпійського лелеченяти», #OlympicLab тощо.

«Сьогодні наш масовий спорт, як і спорт вищих досягнень, є одним із важливих пріоритетів для мене. Адже спорт, рухова активність – це здорова і сильна нація. Нація переможців!», - сказав президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт.  

Підсумовуючи нараду, він додав: «Наша сила – в нашій єдності! Я вдячний кожному, хто сьогодні в таких непростих умовах робить усе можливе для розвитку олімпійського руху, пропаганди здорового способу життя та виховання майбутнього покоління спортсменів, які підніматимуть прапор України на різних змаганнях».

noc-ukr.org

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції