Новина детально
31 серпня 2024 р.

Початок нового сезону: перше засідання організаційного комітету «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Перший крок до успішного старту нового сезону фізкультурно-оздоровчих заходів та змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» було зроблено під час першого засідання організаційного комітету, яке відбулося під керівництвом співголів комітету: заступника керівника Офісу Президента України Олексія Кулеби, Міністра молоді та спорту України Матвія Бідного, Міністра освіти і науки України Оксена Лісового та керівників обласних державних адміністрацій і федерацій з видів спорту.

На засіданні підсумували досягнення минулого сезону та обговорили ключові організаційні аспекти підготовки до змагань у 2024-2025 навчальному році. Учасники комітету також акцентували увагу на розширенні можливостей для дітей різного віку та статі, оскільки в новому сезоні буде збільшено кількість вікових та гендерних груп, а також додано нові види спорту – регбі-5 та гандбол.

Особливий інтерес викликає включення регбі-5 до програми змагань. Цей динамічний та безконтактний формат регбі є ідеальним вибором для дітей різного рівня підготовки, оскільки дозволяє розвивати ключові фізичні та командні навички. Федерація регбі України активно підтримує розвиток цього виду спорту, вбачаючи у ньому значний потенціал для популяризації регбі серед молоді.

Загалом у цьому сезоні планується залучити до змагань понад 900 000 тисяч учасників, що свідчить про масштабний характер ініціативи та її важливість для розвитку масового спорту в Україні.

Федерація регбі України з нетерпінням очікує на початок змагань та готова активно підтримувати цей проект, що сприятиме зміцненню фізичного здоров’я дітей та молоді, а також популяризації регбі на території всієї країни.

За матеріалами сайту:

https://mms.gov.ua/news/startuie-novyi-sezon-plich-o-plich

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
ВЕТЕРАНИ УКРАЇНСЬКОГО РЕГБІ ЗІГРАЛИ МАТЧ ПАМ’ЯТІ ЛЕОНІДА ШЕЛЕСТОВИЧА В ОДЕСІ