Новина детально
26 квітня 2024 р.

Практичний семінар з регбі-5 для вчителів фізичної культури шкіл Вінниччини

Сьогодні заступник начальника відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти управління освіти та науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Лариса СТРАШЕВСЬКА та перший проректор з науково-педагогічної роботи, доцент комунального закладу вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» Ольга РЯБОКОНЬ взяли участь у практичному семінарі для вчителів фізичної культури шкіл Вінниччини в межах загальнонаціональної програми, започаткованої Президентом України «Здорова Україна» на базі Вінницький ліцей N20

Захід відвідали вчителі-практики області, які на власному досвіді опанували модулі, вели жваву дискусію стосовно правил, модельних навчальних програм для 5-6 та 7-9 класів.

Учасники мали змогу набути теоретичних знань правил гри з регбі-5 та практичних навичок завдяки професійному супроводу координатора програми GET INTO RUGBY Павлу Рожкову.

Позитивна атмосфера на семінарі виникала завдяки зацікавленню в підвищенні якості фізичного виховання у закладах освіти та спільним зусиллям для досягнення цілей в популяризації даного виду спорту.

Департамент гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»