Новина детально
25 березня 2024 р.

«КРЕДО» ТА ЮНІОРСЬКА ЗБІРНА УКРАЇНИ З РЕГБІ-7 ПРОВЕЛИ МІНІ-ТУРНІР В ОДЕСІ

Юніорська чоловіча збірна України з регбі-7, яка у період з 18-го до 23 березня проходила навчально-тренувальні збори в Одесі під керівництвом нового тренерського штабу (Володимир Калінський та Тетяна Кулакова), поєднала приємне з корисним: минулої суботи на великому полі спортивної бази «Отрада» було проведено міні-турнір, у якому взяли участь два склади збірної U-18 та регбісти одеського «КРЕДО-1963», які активно готуються до нового сезону.

Команди грали між собою по одному тайму, після чого хтось залишався на полі, а хтось сідав відпочивати. Таким чином, усі три колективи провели зустрічі один із одним по кілька разів. Низка спарингів надала регбістам можливість отримати дорогоцінну ігрову практику та принесла багато користі як юніорам, так і більш досвідченим «кредівцям». А головне – тренери отримали необхідну інформацію про своїх підопічних, побачили їхні сильні та слабкі якості, над якими можна буде попрацювати у майбутньому.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського