Новина детально
03 лютого 2023 р.

Найбільший спортивний бойкот

Рішення Міжнародного Олімпійського комітету щодо можливого допуску російських та білоруських спортсменів до міжнародних змагань, спровокував один з найбільших скандалів у міжнародній спортивній спільноті.

Прикрившись лозунгом "спорт поза політикою", голова МОК Томас Бах, закриває очі на майже рік повномасштабної війни в Україні, яку розпочала росія.

Це викликало великий резонанс, бо не буває нейтральності, коли тисячі українців та українських спортсменів гинуть від російської агресії й ніякий нейтральний прапор вже цього не змінить.

Відомо, що 40 європейських країн підписали свої звернення до керівництва МОК.

А сьогодні, 3 лютого розпочалося позачергове засідання Генеральної асамблеї Національного Олімпійського Комітету України, де головним питанням постане обговорення міжнародного бойкоту Олімпійських ігор у Парижі 2024.

Федерація Регбі України повністю підтримує НЕ ДОПУСК російських та білоруських спортсменів на міжнародні змагання.

"Коли гинуть українці та українські спортсмени, а російські ракети бомблять нашу Батьківщину, бачити російських спортсменів на міжнародних змаганнях - неприйнятно!", каже президент ФРУ Євген Баженков.

Просимо розповсюджувати цю інформацію.

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
ВЕТЕРАНИ УКРАЇНСЬКОГО РЕГБІ ЗІГРАЛИ МАТЧ ПАМ’ЯТІ ЛЕОНІДА ШЕЛЕСТОВИЧА В ОДЕСІ