Новина детально
27 січня 2023 р.

Вадим Гутцайт: «Рішення про участь в Олімпіаді та відбіркових змаганнях ми будемо приймати всі разом»

На цьому Міністр молоді та спорту України, президент НОК України Вадим Гутцайт наголосив в ефірі телеканалу «1+1» під час інформаційного телемарафону «Єдині новини».

Він поінформував аудиторію про позицію та план дій, який наразі розглядається Україною для реагування на заяву МОК щодо можливості послаблення санкційних заходів і допуск російських і білоруських спортсменів до міжнародних змагань за певними критеріями.

Вадим Гутцайт вкотре наголосив, що він особисто, профільне Міністерство і НОК України неодноразово комунікували із міжнародною олімпійською спільнотою щодо недопущення спортсменів із рф та рб до міжнародних змагань допоки триває війна в Україні. До цієї діяльності долучається і Президент України Володимир Зеленський, і Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

При цьому він зауважив, що Національний олімпійський комітет України розпочинає активні консультації з усіма національними федераціями та зацікавленими сторонами щодо можливого бойкоту Олімпіади – 2024 як крайньої міри реагування у випадку допущення спортсменів рф і рб до міжнародних змагань.

Детальніше —  у долученому сюжеті:

Міністерство молоді та спорту України

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха