Новина детально
10 вересня 2022 р.

В Києві відбулися фізкультурно-спортивні заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту

Серед насиченої програми були: спортивні і танцювальні майстер-класи, попурі — демонстраційні показові виступи українських спортсменів, а також працювало близько 20-ти локацій з різних видів спорту. Кожен охочий міг спробувати себе у регбі, велоспорті, легкій чи важкій атлетиці, або ж зануритися в історію середньовічного бою.

Вже традиційну з мирного життя руханку для киян провів співавтор та тренер-методист соціального проекту «Активні парки — локації здорової України» Вадим Данильченко.

За дорученням Міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта, з вітальним словом виступив заступник Міністра Віталій Лавров. Гостей свята також привітали президент Федерації бадмінтону України Олексій Дніпров, фристайліст Олександр Абраменко і пауерліфтерка Лариса Соловйова.

Участь у спортивних активностях також взяв і 90-річний спортсмен-ветеран зі спортивного орієнтування. Леві Борис Йосипович займається спортом і сьогодні. Бо спорт — для всіх, незалежно від віку і рівня фізичної підготовки. Віталій Лавров нагородив професіонала і любителя українського спорту відзнакою Мінмолодьспорту. 

Захід організовано Державною установою «Всеукраїнський центр «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України. 

mms.gov.ua

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
ВЕТЕРАНИ УКРАЇНСЬКОГО РЕГБІ ЗІГРАЛИ МАТЧ ПАМ’ЯТІ ЛЕОНІДА ШЕЛЕСТОВИЧА В ОДЕСІ