Новина детально
23 травня 2022 р.

ВЕТЕРАНИ ОДЕСЬКОГО РЕГБІ ПРОВЕЛИ МАТЧ ПАМꞌЯТІ ЛЕОНІДА ШЕЛЕСТОВИЧА

На жаль, через війну в Україні цього року не вдалося провести традиційний ветеранський турнір «Одеська хвиля. Пам'яті Михалича», однак ветерани одеського регбі таки знайшли час та можливість для того, щоб вийти на поле та вшанувати пам'ять Леоніда Шелестовича товариським матчем. Відбувся він вчора, у той день, коли повинен був пройти  турнір.

Розділившись на дві команди, одеські та кілька київських ветеранів регбі зіграли два скорочені тайми впоперек поля. Незважаючи на товариський статус протистояння, жодна з команд не хотіла поступатися. Після закінчення ігрового часу рахунок був рівним, тому суперникам довелося зіграти екстра-тайм. Але третій ігровий відтинок переможця не визначив – зустріч завершилася нічиєю 30:30.

Після гри учасники зробили традиційне фото біля пам'ятника Леоніду Шелестовичу, який одягли в бронежилет та шолом, ну а потім, звичайно ж, відбулося традиційне спілкування ветеранів у неформальній обстановці.

rugby.od.ua

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
ВЕТЕРАНИ УКРАЇНСЬКОГО РЕГБІ ЗІГРАЛИ МАТЧ ПАМ’ЯТІ ЛЕОНІДА ШЕЛЕСТОВИЧА В ОДЕСІ