Новина детально
29 травня 2022 р.

Другий благодійний телемарафон на підтримку України Save Ukraine — #StopWar

У неділю, 29 травня — у День Києва, о 21:00 (20:00 СЕТ) в столицях Німеччини та України пройде другий благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar.

Захід присвячений мужньому протистоянню українського народу російській агресії. Європа має знати головне - Україна зараз на передовій і відстоює цінності всього цивілізованого світу. Українці незламні у боротьбі за демократію, рівність, дотримання прав людини. Наша армія стала супер професійною, адже захищає кордони не тільки рідної землі, а й усієї Європи. Відтак наша країна достойна бути повноцінним членом європейської родини й тільки посилить Європейський Союз.

Ключові меседжі проєкту — #Stoprussia, #StandWithUkraine, #StopWar, #SaveUkraine, #BeBraveLikeUkraine, #CapitalOfBravePeople, #EmbraceUkraine, #StrengthentheUnion, #ArmUkraineNow, #EmbraceUkraine, #StrengthentheUnion.

Відомі артисти виступатимуть наживо з Києва, а також з його міста-побратима Берліна.

Цього разу під час марафону збиратимуть кошти для закупки медичного обладнання для поранених, зокрема, щоб придбати хірургічні рентген апарати С-арки. Вартість однієї одиниці стартує від 100 тисяч євро.

Фандрейзинг відбуватиметься через глобальну ініціативу United24, а всі донати будуть автоматично перераховані на рахунки НБУ, закріплені за Міністерством охорони здоров'я.

У межах двогодинного ефіру, який ретранслюватимуть телеканали близько 20 країн Європи та світу, а також стрімінгові платформи та соцмережі, відомі люди з усієї планети комунікуватимуть з багатомільйонною аудиторією з проханням підтримати Україну. З нагоди заходу у багатьох країнах світу українці та місцеві мешканці зберуться для перегляду телемарафону.

Телемарафон Save Ukraine — #StopWar реалізується командами 1+1 media, фестивалю Atlas, Суспільне та за підтримки національного мобільного оператора Київстар, футбольного клубу «Динамо Київ», Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерства закордонних справ.

Міністерство культури та інформаційної політики України

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського