Новина детально
15 грудня 2021 р.

НОК завершив серію науково-освітніх вебінарів у 2021 році

14 грудня за участю президента Національного олімпійського комітету України, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки відбувся заключний, 20-й науково-освітній онлайн-семінар в рамках започаткованої серії зустрічей, які ініційовані Національним олімпійським комітетом України спільно з Міністерством молоді та спорту України і Олімпійським інститутом Національного університету фізичного виховання і спорту України.

Під час свого вітального слова Сергій Бубка відзначив, що цьогоріч учасниками циклу з 20 вебінарів стали близько 10 тисяч спортсменів, тренерів та фахівців з 11-и країн: України, Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Казахстану, Латвії, Литви, Молдови, Узбекистану, Естонії».

Він також підкреслив, що Олімпійський комітет отримав багато позитивних відгуків від закордонних та вітчизняних колег й наступного року заплановано продовження цієї важливої ініціативи: «Разом з тим, дуже важливо отримувати якісний зворотній зв'язок від учасників – тренерів та фахівців, щоб краще розуміти очікування, запити та потреби для врахування при проведенні подальших вебінарів. Ми дуже раді рівню зацікавленості учасників онлайн-семінарів, які спрямовані передусім на тренерські кадри. Водночас, хотілось би бачити більше активності і порозуміння й прагнення до подальшого удосконалення й отримання нових знань від тренерів штатних команд. Світ не стоїть на місці, ми повинні постійно розвиватись і рухатись вперед», - додав президент НОК.

Він подякував усім лекторам серії вебінарів, зокрема, Ларисі Гуніній, Валентині Сосіній, Олені Шматовій, Олександру Довгичу, Надії Височіній, Олегу Байрачному, Марині Мосьпан.

«Велика вдячність ініціаторам цього циклу - Марії Булатовій та Володимиру Платонову. Їх внесок у розвиток олімпійського руху, науки і освіти був високо оцінений на найвищому державному рівні. Відповідно до Указів Президента України Володимира Зеленського Марії Булатовій було присвоєно Орден Княгині Ольги І ступеня, а Володимиру Платонову - Орден «За заслуги» І ступеня. Щирі вітання і нових успіхів!», - додав він.

Темою сьогоднішнього вебінару стало: «Олімпійський рух: історія та сучасність. Сучасна система спортивного тренування», лекторами якого виступили Марія Булатова та Володимир Платонов.

noc-ukr.org

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Збірна Харківської області – чемпіон України з регбі-7 2024 року серед чоловічих команд Суперліги!