Новина детально
07 червня 2021 р.

ВИЗНАЧЕНІ ПЕРЕМОЖЕЦЬ ТА ПРИЗЕРИ КОНКУРСУ МАЛЮНКА ВІД RUGBY.OD.UA «I LOVE RUGBY»

У п'ятницю, 4 червня, сайт Rugby.od.ua відзначив першу річницю своєї роботи. У зв'язку з днем ​​народження ресурсу, був оголошений конкурс малюнка «I love rugby».

На першому етапі були відібрані десять кращих робіт, після чого авторитетне журі виставило рейтингові бали всім фіналістам - кожен малюнок отримав від 1 до 10 балів від кожного з членів журі (голосування проходило в індивідуальному порядку в онлайн-режимі, а не на загальних зборах).

Свої голоси за малюнки віддавали вісім представників регбійної громадськості Одеської області: перший віце-президент Федерації регбі України Владислав Булгаков, президент Федерації регбі Одеської області Олег Етнарович, тренер «КРЕДО-1963» Дмитро Федишин, тренер «Політехніка» Вадим Яскін, головний тренер жіночої збірної Одеси Крістіна Катілова, тренер збірної Одеси Роман Кулаківський, виконавчий директор Одеського регбійного союзу, голова Виконавчого комітету Федерації регбі Одеської області В'ячеслав Крутоголов і керівник прес-служби Федерації регбі Одеської області, головний редактор Rugby.od.ua Леонід Францескевич.

У результаті, третє місце в конкурсі завоювала 11-річна Віка Чабан, чий малюнок набрав 45 очок. За це юна Вікторія отримає від організаторів конкурсу новенький рюкзак.

Друге місце зайняла 9-річна Даша Маліхатко, робота якої набрала 53 очки. Вона отримає новеньку кепку з регбійною символікою. До речі, робота Даші була відправлена для участі в конкурсі найпершою з усіх.

Переможцем конкурсу став 12-річний Андрій Домановський, на рахунку якого 56 балів. Йому дістанеться новенький регбійний м'яч Rhino.

Олена Танчук і Денис Кравченко, які розділили 4-5-е місця, отримають чашки з регбійною символікою, решта фіналістів можуть розраховувати на браслетик і магніт з регбійною символікою.

rugby.od.ua

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)