Новина детально
12 березня 2021 р.

Як «Жовта диня» обꞌєднала регбістів в Туреччині

В освітньо-тренувальному таборі піднімали кваліфікацію гравці, тренери та судді з України, Узбекистану, Румунії, Німеччини і не тільки. Як вдалося об'єднати всіх навколо однієї ідеї і провести все на високому рівні rugger.info розповіла ініціатор проєкту Ольга Суркова.

«Як гравець збірної України з регбі-7 мені пощастило знайти масу друзів по всьому світу. Після закінчення кар'єри мої зв'язки з грою залишаються надзвичайно міцними і тепер хочеться розвиватися в новому форматі - тренера і менеджера. Ідея табору «Yellow Melon» народилася у мене давно і почалася з дитячих таборів в Україні. Потім ми, спільно з моїм партнером Євгеном Прокопієм вирішили вивести її на новий рівень, саме Женя допоміг залучити ліцензованих наставників високого рівня.

Місія нашого табору – бути майданчиком для зустрічі регбійної сім'ї з усіх куточків планети. Не важливо хто ти – діючий або колишній гравець, тренер, суддя, менеджер, аналітик, лікар або шанувальник регбі. Спираючись на колосальний досвід і знання наших учасників, ми допомагаємо всім стати кращими.

Табір, який пройшов в Туреччині – це, мабуть, найкраще, що нам вдалося зробити на поточний момент. Величезну підтримку надали World Rugby і Rugby Europe. До нас приїхав португалець Пауло Дуарте, який судить Світову серію і навчав суддів. Росіянин Павло Барановський передавав свій колосальний досвід гравцям і тренерам, так само як і тренер від Rugby Europe Даніель Мітре. Всі слухачі після виконання домашнього завдання отримають офіційні дипломи Level 1 і Level 2.

Табір зібрав понад 80 учасників та тривав сім днів, ми виконали всі поставлені завдання, отримали масу позитивних відгуків, і з оптимізмом дивимося в майбутнє. Наступний табір плануємо в листопаді 2021-го, швидше за все теж в Туреччині, і в ньому візьмуть участь кілька зірок Світової серії, які поділяться з учасниками своїм безцінним досвідом, так що всіх запрошую, стежте за всіма новинами в нашому інстаграмі», - заключила Суркова.

rugger.info

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Збірна Харківської області – чемпіон України з регбі-7 2024 року серед чоловічих команд Суперліги!