Новина детально
12 листопада 2020 р.

РЕГБІ ЄВРОПА І VOGO ВПРОВАДЯТЬ ВІДЕО СУДДІВСТВО НА ЧЕМПІОНАТІ ЄВРОПИ З РЕГБІ

В рамках свого стратегічного розвитку Rugby Europe, оголосила про впровадження офіційних осіб телевізійних матчів (TMO) і оцінки травм голови (HIA) під час матчів чемпіонату Європи з регбі, починаючи з 2021 року. Турнір буде частиною відбіркового процесу до чемпіонату світу з регбі 2023 року.

Після оголошення тендеру, проведеного з великими компаніями на ринку, Rugby Europe вибрала французьку компанію VOGO, яка вже багато років демонструє свій досвід в Top14, EPCR, численних спортивних лігах і міжнародних заходах.

Протягом кожного матчу VOGO надаватиме своє рішення VOGOSPORT для TMO і HIA, координуватиме свої дії з місцевими телепродюсерами і командами Rugby Europe на кожному стадіоні. Компанія також надасть свою аудіосистему VOKKERO Elite для суддів, які обслуговуватимуть змагання.

Запроваджуючи ці нововведення, Європейська федерація регбі продовжує підвищувати професіоналізм своїх змагань і відповідати високим стандартам.

Більше інформації – за посиланням:

https://www.rugbyeurope.eu/rugby-europe-and-vogo-implement-video-refereeing-tmo-and-hia-rugby-europe-championship

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)