Новина детально
03 жовтня 2020 р.

«КРЕДО-1963» ВПЕВНЕНО ПЕРЕМАГАЄ У ЛЬВОВІ ТА ВИХОДИТЬ У ФІНАЛ СУПЕРЛІГИ

Сьогодні у Львові відбувся матч п'ятого туру чемпіонату України серед чоловічих команд Суперліги: місцевий «Сокіл» приймав одеський «КРЕДО-1963».

Обом командам необхідно було будь-що-будь перемагати в матчі останнього туру регулярного чемпіонату: львів'янам - щоб продовжити боротьбу за «бронзу», одеситам - для виходу у фінал.

Практично всі свої питання «КРЕДО» вирішив ще до перерви: підопічні Дмитра Федишина вели 17:0, правда, перший тайм завершився трохи скромнішою перемогою - 22:8.

У другій половині одесити продовжили розривати оборону «Сокола», перегравши його за всіма показниками. Як результат - красномовні 28:5 на користь гостей.

У підсумку, завдяки дублю Микити Мітіна, спробам Клима Заровного, Дениса Матківського, Павла Адєєва і Романа Коваленка, а також чотирьом реалізаціям і трьом штрафним Миколи Делієргієва, одесити перемогли з рахунком 50:13 (з бонусом), в результаті чого закінчили регулярний чемпіонат на другому місці. Що це означає? Це означає те, що після двох поразок на старті Суперліги «кредівці» зробили правильні висновки, впевнено виграли три матчі поспіль і завоювали путівку до фіналу.

Битва з харківським «Олімпом», до слова, пройде в Одесі. Для завоювання титулу чемпіона, відповідно до недавніх змін у Регламенті турніру, «КРЕДО» потрібно не просто обіграти харків'ян, а й зробити це з великим рахунком, ніж вони програли в гостях у другому турі (23:46).

СОКОЛ (Львів) – КРЕДО-1963 (Одеса) - 13:50 (8:22)

3 жовтня 2020 року. Львів

Спроби: Хальков, Гапон - Мітін-2, К. Заровний, Матківський, Адєєв, Коваленко.

Реалізації: немає - Делієргієв-4.

Штрафні: Гапон - Делієргієв-3.

rugby.od.ua

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)