Новина детально
03 серпня 2020 р.

Марина Бородіна: «Збори вихованців школи «Лідерс» пройшли на ура»

Одна з тренерів ДЮСШ «Лідерс» Марина Бородіна розповіла прес-службі Федерації регбі Одеської області про те, як пройшли збори два з половиною десятка юних регбістів цієї школи.

- Марино, як ви оцінюєте проведені навчально-тренувальні збори на Кароліно-Бугазі?

- Перш за все, хотілося б відзначити, що це наш перший досвід з Христиною Анатоліївною (Катіловою. - Прим. авт.) як тренерів, коли ми самостійно повезли дітей на навчально-тренувальні збори. Раніше ми возили наших вихованців тільки з Леонідом Олексійовичем (Кириловим. - Прим. авт.). На базу вирушили двадцять чотири спортсмени. Ніде правди діти, що ми дуже хвилювалися, багато думали про дисципліну, намагалися зрозуміти, чи зможемо ми дати дітям все, що ми задумали. Але виявилося, що у нас дуже дисципліновані діти! У таборі всі нас розхвалювали, кажучи про те, що таких дисциплінованих спортсменів, як у нас, в них давно не було. Перед нами в них тренувалися плавці і борці, так вони там всю базу «розвалили»! (сміється)

І це при тому, що ми повезли регбістів у віці від десяти до чотирнадцяти років, перехідний, складний вік, як ви знаєте.

- Збори були недовгими - всього п'ять днів. Все вдалося втілити в життя із задуманого?

- Ми дуже задоволені тренувальним процесом. Незважаючи на те, що у нас багато нових гравців, багато хлопців, які перед карантином встигли позайматися лише два-три місяці або навіть менше, нам вдалося пройтися по всіх базових моментах, провести кілька хороших спарингів. Загалом, ми дуже задоволені, ми побачили наші сильні і слабкі сторони, над якими будемо працювати.

- Як хлопці сприйняли пляжне регбі, в яке грали під час зборів?

- Напевно, для всіх це був перший досвід гри в пляжне регбі. Було дуже цікаво, адже тут зовсім інша специфіка, інше покриття, інші правила, багато нюансів. В цілому, зборами ми задоволені - як по тренувальному процесу, так і за атмосферою і мікроклімату.

- Навчально-тренувальні збори - це не тільки тренування, але і дозвілля. Чим команда займалася крім регбійної складової?

- Хлопці активно проводили дозвілля: багато часу проводили в морі, грали в різні ігри, в «Мафію», в футбол ... Регбісти і футбол, знаєте, це дуже кумедна історія. З боку виглядає дуже комічно!

Крім усього іншого, хотілося б відзначити, що хлопці здружилися зі своїми ровесниками зі школи «Анатра», вони вже один одного добре знають, спілкуються, дружать. Це прикрашає збори. Я, чесно кажучи, не очікувала, що все може пройти настільки здорово! Ми дуже переживали, але все, слава Богу, пройшло на ура! Ми встигли дати хлопцям багато за ці п'ять днів. Тепер сподіваємося, що збори позитивно позначаться на офіційних іграх наших команд.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції