Новина детально
01 липня 2020 р.

Дмитро ФЕДИШИН - про фізичні кондиції гравців «КРЕДО», футболі, тест-матчі з «Політехніком» і міні-відпустці (ФОТО)

Тренер одеського «КРЕДО-1963» Дмитро Федишин відповів на запитання прес-служби Федерації регбі Одеської області.

- Дмитре Олександровичу, команда тренується вже п'ятдесят днів. Як успіхи?

- Скажу абсолютно чесно, що як тільки нам дозволили тренуватися групами, а це було в десятих числах травня, ми з величезним бажанням продовжили підготовку до сезону. Але якщо весь травень і початок червня ми провели дуже якісно, ​​були свіжими, повними сил та ідей, у нас все здорово виходило, то зараз настав невеликий спад, всі втомилися, нас дуже вимотує спека.

З позитивного - ті навички, які ми напрацьовували весь цей час, у нас вже залишаться, ми будемо їх утримувати, а не розвивати, що набагато краще і легше.

- В якому стані зараз знаходиться команда? В якій формі?

- Ми провели кілька тем - сутичка, раки, закріпили це на полі, це видно, це радує.

Скажу, що зараз людей сім-десять знаходяться у відмінних кондиціях, чоловік десять-п'ятнадцять, так би мовити, п'ятдесят на п'ятдесят, чоловік десять поки взагалі без кондицій, адже у них не виходить регулярно відвідувати тренування і набирати форму з іншими. Але важливо те, що «кістяк» «КРЕДО» і «кістяк» «дубля» «КРЕДО» знаходяться в хорошій фізичній формі. Важливо її не розгубити і зробити акцент на технічні, тактичні та швидкісні дії.

- Як мені вдалося побачити, під час тренувань ви регулярно граєте не тільки в регбі, а й в футбол.

- Так, у нас після кожного циклу тренувань є кілька днів відпочинку. Наступний цикл ми починаємо з футболу. На даний момент, ми провели вже чотири двосторонніх ігор. Скажу, що гра в футбол допомагає багатьом хлопцям розкритися, підібрати певну координацію. Ми з радістю дотримуємося цієї теми. Окрім футболу, періодично граємо і в гандбол, і в австралійський футбол, і в волейбол.

- За цей місяць «КРЕДО» кілька разів зіграв тест-матчі зі своїм географічним сусідом - «Політехніком». Розкажіть про ці ігри ...

- Ми дуже раді, що у нас є можливість проводити тест-матчі з нашими земляками з «Політехніка». Ця команда буде виступати в Суперлізі, тому нам всім корисно побачити, хто на що здатний під час ігор, а не тільки на тренуваннях.

Перша гра пройшла в форматі двох таймів по двадцять хвилин, друга - двох таймів по тридцять хвилин. Рахунки говорити не хочу, але скажу, що ігри були дуже щільними, бойовими. У нас абсолютно різні стилі ведення гри, але те, що я підкреслив для себе - одна і друга команди рухаються в правильному напрямку, розвивають свої сильні сторони і навички.

- Які найближчі плани в команди?

- У липні ми плануємо провести повноцінний тест-матч з «Політехніком» (в неділю, 5 липня. - Прим. авт.), А також організувати міні-турнір з регбі-7 серед дорослих (12 липня. - Прим. авт.) , потім збираємося відпустити наших гравців на сім-десять днів в міні-відпустку. Після цього відпочинку продовжимо підготовку до сезону, будемо більше часу приділяти вже не загальній фізичній підготовці, а техніці, тактиці і швидкості.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського