Новина детально
25 травня 2020 р.

Розпочалася серія консультацій щодо плану «Повернення до гри»

Сьогодні в офісі Федерації регбі України відбулася Zoom-нарада з представниками чоловічих команд Суперліги з регбі-7 та регбі-15 для обговорення ймовірної дати відновлення внутрішніх чемпіонатів та варіантів їх форматів.

Попередні пропозиції були надіслані командам 27 квітня, де за найкращим сценарієм найбільш вірогідною датою повернення до гри було визначено середину серпня, враховуючи рекомендації Уряду, МОЗ, проблеми з регіональним транспортним сполученням та необхідністю відновлення ігрової форми гравцями клубів.

Також додає невизначеності і відсутність інформації щодо проведення міжнародних офіційних змагань, яка має надійти від Регбі Європа до середини червня.

Вирішили продовжити обговорення найближчим часом, після появи актуальної інформації від Європейської федерації регбі та подальших рішень Уряду щодо розвитку епідеміологічної ситуації.

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
ВЕТЕРАНИ УКРАЇНСЬКОГО РЕГБІ ЗІГРАЛИ МАТЧ ПАМ’ЯТІ ЛЕОНІДА ШЕЛЕСТОВИЧА В ОДЕСІ