Новина детально
24 квітня 2020 р.

Понад 800 спортсменів, тренерів, фахівців країни взяли участь в онлайн-семінарі з олімпійської підготовки та освіти

Сьогодні за участю президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки, Міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта та понад 800 спортсменів, тренерів, фахівців країни відбулася науково-освітня відеоконференція на тему: «Основи підготовки спортсменів в ситуації, що склалася», «Фізична підготовка та розвиток силових якостей». Лектором виступив професор Олімпійського інституту Національного університету фізичного виховання і спорту України, співголова Комісії НОК України «Інновації в спорті» Володимир Платонов.

Протягом двох годин присутні мали чудову змогу отримати корисні знання та цінні поради стосовно організації тренувального процесу в умовах карантину, розвитку силових якостей та фізичної підготовки тощо.

Цей вебінар відкрив серію онлайн-конференцій, яка започаткована Національним олімпійським комітетом України у співпраці з Міністерством молоді та спорту України та Олімпійським інститутом НУФВСУ.

В рамках цієї серії заплановано проведення освітніх та наукових вебінарів у щотижневому форматі, які стосуватимуться таких тем, як: основи раціонального харчування спортсменів протягом карантину, психологічний супровід олімпійської підготовки, історія олімпійського руху, олімпійська освіта та багато іншого.

noc-ukr.org

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Збірна Харківської області – чемпіон України з регбі-7 2024 року серед чоловічих команд Суперліги!