Новина детально
11 грудня 2019 р.

Регбістка збірної України успішно зіграла в Дубаї за команду з ПАР

В Об'єднаних Арабських Еміратах, в рамках етапу Світової серії, відбулася традиційна «порція» різних турнірів з регбі, участь в яких беруть чоловічі, жіночі збірні різних країн і клуби, а також ветерани та дитячі колективи з усього світу.

В одному з турнірів (категорія «International Invitation Women») брала участь південноафриканська команда «Дельта Дрон Такс Лейдіс Севенс» (коротко - «Такс»), кольори якої захищає регбістка збірної України Марина Бородіна.

Після неприємної травми плеча (розрив губовидного хряща і цілий «букет» надривів), отриманої ще 30 червня в одній з ігор етапу чемпіонату Європи (у складі збірної України), Марина пропустила всю другу частину сезону української Суперліги, не брала участі в Кубку України, однак недавно відновилася і вперше за п'ять місяців вийшла на регбійне поле.

У Дубаї «Такс» здобули чотири перемоги поспіль (три - в групі, одну - в чвертьфіналі над збірною Швеції - 41:0), в результаті чого вийшли в півфінал, де, на жаль, програли африканській команді «Кенія Лайонессес» (7:29).

У матчі за 3-є місце південноафриканки і Марина Бородіна поступилися японській «Japan Women's Sevens Development Squad» (12:21), фінішувавши на четвертому місці.

До слова, переможцем турніру став «дубль» збірної Франції, який в непростому поєдинку обіграв кривдниць «Такс» - кенійських «левиць» (10:0).

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського